Yahoo Photos 2.0

Flickr Photos

I got it, after I show this demo then I request beta tester for New Yahoo! photos. Today I check my Yahoo Photos again and holla… I got it. Right now my Yahoo! photos running new engine of online photos organizer. And I have some screenshoot of New Face, new engine on New Yahoo! photos on my Flickr Account. You can check it on http://flickr.com/photos/jauhari.

Have nice day, do you interest? just login to Yahoo! photos account and request the beta.

*which is the better? Flickr (another yahoo photos organizer) PicasaWeb (by Google) or other service from out of the world? :)

15 Comments on "Yahoo Photos 2.0"


  1. *lirik blogroll juga* 8-|

    satu kali repiew lagi kauw kujuluki “the beta tester guy” :D
    tapi hati gue teteup untuk flickr lah…bisa hotlink seenaknya, tool aplotnya juga uenak.

    Reply

  2. #10
    Saya rasa tidak, inilah salah satu strategi Yahoo! Inc. Karena sebelum Yahoo! beli Flickr dia udah kembangkan Yahoo! Photos dan mempunyai member yang tidak sedikit.

    Seperti kita tau juga, Google Inc juga kembangkan layanan serupa dengan PicasaWebnya…

    Kita tunggu aja ‘perang bintang’ ini :D, sapa yang menang dan kalah? atau dua duanya MENANG :-“

    Reply


  3. halo kang….:d/ :d/ :d/ :d/

    Piye kabare koq blognya pake boso londo kabeh mbok pake boso jowo opo indonesia wae ben wong-wong koyok aku iki ngerti maksudte

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *