Sak Madyo

Sak Madyo wae

Embuh Kok dadi kepikiran┬ángeBlog judule Sak Madyo. Iki amargo Pikiran munyer2 tekan endi-endi lan urung nemu endinge. Lan piye maneh, tinimbang kegowo pusing sing rung ono solusine, yo akhire iseng-iseng nulis, nyorat-nyoret. Men rodo nandes lan iso nrawang sing wis kedaden mbiyen lan syukur iso ngadepi suk emben sing urung […]

Read More…