Home / Sak Madyo

Sak Madyo

Sak Madyo wae

Sak Madyo

Embuh Kok dadi kepikiran┬ángeBlog judule Sak Madyo. Iki amargo Pikiran munyer2 tekan endi-endi lan urung nemu endinge. Lan piye maneh, tinimbang kegowo pusing sing rung ono solusine, yo akhire iseng-iseng nulis, nyorat-nyoret. Men rodo nandes lan iso nrawang sing wis kedaden mbiyen lan syukur iso ngadepi suk emben sing urung kedaden. Intine men siap lan sigap karo opo wae. Sing… Selengkapnya »Sak Madyo