Mastodon

Jawa

6 Results

Sak Madyo

Embuh Kok dadi kepikiran ngeBlog judule Sak Madyo. Iki amargo Pikiran munyer2 tekan endi-endi lan urung nemu endinge. Lan piye maneh, tinimbang kegowo pusing sing rung ono solusine, yo akhire iseng-iseng […]

Ngguguti

Ada yang pernah mendengar Istilah Jawa ngguguti? Atau ada yang faham makna Ngguguti secara bahasa dan juga makna? Saya sendiri sudah coba Googling, tapi belum ketemu juga apa itu Ngguguti. […]