Mastodon

Somehow

Showing 12 of 104 Results

Sak Madyo

Embuh Kok dadi kepikiran ngeBlog judule Sak Madyo. Iki amargo Pikiran munyer2 tekan endi-endi lan urung nemu endinge. Lan piye maneh, tinimbang kegowo pusing sing rung ono solusine, yo akhire iseng-iseng […]

Barang Kabeh Sing Ketok Lan Kon Duweki Saiki Kwi Ra Iso Kon Gowo Mati, Kejobo …

Mengutip dari Hadits dari Kanjeng Rosulullah Muhmmad SAW dari Abu Hurairah radhiyallahu ‘anhu, ia berkata bahwa Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, إِذَا مَاتَ الْإِنْسَانُ انْقَطَعَ عَمَلُهُ إِلَّا مِنْ ثَلَاثَةٍ مِنْ صَدَقَةٍ جَارِيَةٍ وَعِلْمٍ […]